Tamplarie PVC

Tamplaria PVC cu geam termopan sau tripan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioara tamplariei clasice de lemn.Caracteristicele PVC-ului il recomanda ca un material durabil cu o intretinere foarte usoara .

AC PLASTLINE  va pune la dispozitie profilul PVC pentru ferestre si usi Deceuninck cu 5 camere sau 6 camere, intr-o gama variata de culori (alb, gri, negru, nuc, stejar, wenge, etc) ,precum si o feronerie fiabila si performanta  marca MACO(Austria) cu microventilatie.

Utilizam diferite tipuri de sticla:

  • TERMOPAN (termoizolant, 2 foi sticla) 24mm
  • LOW-E (anticondens) :
  • datorita efectului optim intre izolarea termica si transmisia luminoasa este ideal pentru cele mai diverse aplicatii, in diferite combinatii ale sticlei Low-E cu sticla reflexiva, colorata in masa etc.
  • 4 ANOTIMPURI (all seasons) :
  • Functia de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului, iar reflexivitatea asigura un nivel confortabil de intimitate. Sticla Low-E (4 A ) se caracterizeaza printr-o depunere speciala pe suprafata sticlei, similara cu sticla Low-E standard, dar care mai are o caracteristica suplimentara: – reflecta o mare parte din energia solara beneficiind astfel de un confort sporit si economii substantiale de energie pe toata perioada anului.
  • TRIPAN (termoizolant, 3 foi sticla) 44mm sau 48mm
  • Avantajul unui geam tripan este pe de o parte ca se pot monta mai multe foi cu emisivitate redusa pentru a compensa pierderea de caldura datorata spatiului mai mic dintre foile de geam, dar pe de alta parte ca se obtine o izolare fonica superioara.
  • Pe langa sticla Float (transparenta), Low-E si 4 ANOTIMPURI ,va punem la dispozitie o gama variata de tipuri de sticla in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia: sticla colorata in masa, reflexiva, laminata, sablata sau ornamentala.
  • PANEL ORNAMENTAL la alegere diferite modele si culori din catalogul pe care vi-l punem la dispozitie in momentul alegerii design-ului usii de acces de la casa dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.