Rulouri exterioare Aluminiu sau PVC

Silentioase si usor manevrabile ofera protectie eficienta impotriva factorilor externi, creand racoare si semi-intuneric pe timpul verii si pastrand caldura pe timpul iernii. Pot fi fabricate  din PVC sau AL  intr-o gama variata de culori!

Rulourile exterioare din PVC sunt printre cele mai apreciate din Romania, pentru ca sunt si cele mai ieftine. In privinta protectiei termice, rulourile din PVC sunt foarte bune, asigurand o bariera termica prin camerele de aer din fiecare lamela, insa in ceea ce priveste protectia impotriva razelor solare intra in aceeasi categorie cu cele din aluminiu.

Rulourile exterioare din ALUMINIU sunt recomandate cand aveti montate ferestre pe COLOR, asigurand o bariera termica prin izolatia cu spuma din fiecare lamela, deoarece rulourile din aluminiu sunt vopsite in camp electrostatic, puteti alege diverse culori in functie de preferintele dumneavoastra. Vom vedea in continuare care sunt diferentele dintre rulourile exterioare din PVC si cele din Aluminiu.

Rulourile din PVC pot fi recomandate doar pe ALB si pot fi actionate doar manual, iar cele din Aluminiu pot fi recomandate pe ALB sau COLOR si pot fi actionate manual sau electric cu buton sau telecomanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.